top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAnne Trio

Kompas breidt uit!

Bijgewerkt op: 5 mrt. 2018

Kompas loopbaancentrum, timmerde 28 jaar als kleine organisatie aan het loopbaanlandschap en is er in geslaagd om zijn stempel te drukken op de manier waarop mensen hun loopbaan een nieuw elan kunnen geven.

Kleine kinderen worden groot en de behoefte om onze expertise door te geven en te verruimen werd, mede door de druk tot schaalvergroting, prangend.

Job-Link (nu Emino) kwam met een aanbod om Kompas een nieuw warm nest te bieden waaraan we niet konden en mochten weerstaan. We werden verwelkomd door een enthousiaste ploeg van gemotiveerde loopbaan- en jobcoaches. Het was wennen maar de hartelijke, spontane sfeer in de nieuwe organisatie maakte de overstap gemakkelijker. Onze expertise werd zeer gewaardeerd en erkend.

Ondertussen kwamen we in een stroomversnelling terecht door de fusie die er aan kwam met 5 andere organisaties en werd onze werkgever EMINO. Eminent begeleiden van mensen was ons zeker niet vreemd, daar konden wij, de coaches van Kompas, ons wel in vinden.

Het blijft raar om van een piepkleine organisatie Kompas over te gaan in zo’n grote onderneming die Emino nu is. Van kleinschaligheid overstappen naar een grote entiteit vraagt flexibiliteit en geduld. Kompas heeft altijd hard geknokt om zijn eigenheid te bewaren en niet in te leveren op kwaliteit, en dat blijft onze grootste bezorgdheid waar we zeker door de huidige directie in gevolgd worden. Het eigen karakter van Kompas blijft gewaarborgd en bovendien krijgen we nu een schat aan nieuwe informatie en kunnen we beschikken over een veel breder netwerk.

Onze ervaring en expertise kan door de samenwerking met Inzicht, het loopbaancentrum van Emino, aangevuld worden en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Met veel enthousiasme blijven we samen met onze cliënten verder timmeren aan hun loopbaanpad.

78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page