top of page
IMG_3905_edited.jpg

Michèle heeft jarenlange expertise in het coachen van mensen uit diverse sectoren: zowel de bedrijfssector als social profit (meer bepaald bijzondere jeugdzorg, gezondheid en welzijn) en overheid.

Michèle is ook experte in het coachen van mensen met een burn-out: ze werkte o.a. samen met collega’s bij Kompas het zorgprogramma burn-out uit.

Michèle werkt op maat: ze vertrekt vanuit jouw vraag en zoekt samen met jou wat jij nu echt wilt. Ze ondersteunt jou in het worden wie je bent, stelt diepere vragen en legt verbanden. Dit alles met als doel  meer klaarheid te krijgen in de volgende stap van je (levens)werk.

Michèle werkt sinds 2002 als loopbaancoach bij Kompas in Leuven.

Daarnaast is ze sinds 2017 jobcoach bij Emino. In deze rol legt ze zich toe op het begeleiden van mensen na kanker (Rentree-coaching, werken na kanker) en begeleidt ze mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt omwille van autisme, psychische kwetsbaarheid of mensen die moeilijkheden hebben met de relatie met de werkgever.

 Ze is criminologe (KULeuven, 1985) en werkte 14 jaar in het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Leuven (therapie, vorming en opleiding). Michèle heeft een master NLP (In Mind, 1998), is gecertificeerde coach (Coach en co, 2006), gecertificeerde trainer mindfulness (IAM, 2011) en volgde de opleiding voor professionals in Acceptance and Commitment Therapy (Seetrue Maastricht, 2014).

Vanaf 2015 gaf ze bij Kompas een aantal ACT-trainingen voor mensen die met een burn-out kampen, naast workshops over eindeloopbaan.

Meer info op LinkedIn

Lees hier een interview met Michèle!

bottom of page