Loopbaanbegeleiding

Tijdens loopbaancoaching krijg je vat op je zelfbeeld, waarden, competenties en motivaties om je job meer te laten aansluiten bij wie je werkelijk bent. Zo maak je je job en je leven zinvoller. Tijdens de coaching blijft de verantwoordelijkheid bij jou. De coach houdt jou een spiegel voor en begeleidt jouw zoekproces. Via oefeningen, opdrachten en gesprekken krijgen we zicht op jou als persoon. We onderzoeken de mogelijkheden van de arbeidsmarkt. We bekijken samen hoe jij vanuit je persoonlijkheid, je waarden en zingeving kan inspelen op de verwachtingen van jouw omgeving en de maatschappij.  Samen met de coach maak je een synthese en bepaal je acties om je inzichten te vertalen naar je leven en werk. De coach ondersteunt je via kritische reflectie en moedigt je aan. Lees hier meer over onze aanpak en waar Kompas voor staat!

 

Kort samengevat: elk loopbaantraject verloopt op maat van jouw vraag, dat is vanzelfsprekend. 
Wil je toch graag weten wat je minstens zal weten na een loopbaanbegeleiding? Lees de blog over het loopbaankompas!

Wat kost het?

Vanaf 1/1/2020 veranderen de voorwaarden om loopbaancheques te kunnen bestellen.
Ben je aan het werk en voldoe je aan de voorwaarden, dan kan je loopbaancheques van VDAB gebruiken. Je kan vooraf vrijblijvend telefonisch kennismaken met de loopbaancoach. Hiervoor  neem je best telefonisch contact op met Kompas op het nummer 0479 900 950. 

Voldoe je niet aan de voorwaarden om loopbaancheques te bestellen, dan betaal je 60,50 euro (incl. 21% BTW) per uur. KMO of vrij beroep en gevestigd in het Vlaams gewest? Dan kan je voor deze begeleiding 30% steun krijgen via de KMO-portefeuille!

Waar gaat de loopbaanbegeleiding door?

In de nieuwe lokalen van Kompas, Willemsstraat 7 in 3000 Leuven (gelijkvloers), vlakbij het station.

Ook online begeleiding is mogelijk, net als wandelcoaching. Laat ons weten wat jij verkiest!

Meer info? Contact? 

via info@loopbaankompas.be of rechtstreeks bij één van onze loopbaancoaches

© 2020 by emino

  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon