top of page
Professionele en warme aanpak
  • Sinds 1989: Kompas Loopbaancentrum is een pionier in loopbaancoaching in Vlaanderen. Ons loopbaancentrum bestaat sinds 1989 en is wijd en zijd bekend als expertisecentrum in verband met loopbaanbegeleiding.

  • Afgestemd op jouw vraag: Ook al kennen onze coaches de do’s & don’ts van loopbaanbegeleiding vanbinnen en vanbuiten, je krijgt uiteraard loopbaanbegeleiding op maat van wat jij nodig hebt. Geen standaardaanpak dus. Wil je toch graag weten wat je minstens zal weten na een loopbaanbegeleiding? Lees de blog over het loopbaankompas!

  • Kennis en enthousiasme: Onze loopbaancoaches zijn uitstekend opgeleid en zorgen ervoor dat hun kennis en vaardigheden up-to-date blijven. En zeker even belangrijk: het zijn authentieke mensen die oprecht graag coachen. Je kan rekenen op onze inzet en gebruikmaken van ons netwerk!

  • Met zin voor innovatie en nieuwe uitdagingen: Kompas blijft innoveren! Zo bouwden we de voorbije jaren een zorgprogramma rond burn-out uit en werkten we mee aan de nieuwe burn-out assessment tool van de KULeuven. Sinds 2014 al werken we vanuit de ACT-visie (Acceptance & Commitment Therapy). ACT is een stevig wetenschappelijk onderbouwde aanpak om mensen te begeleiden in het anders omgaan met moeilijke gevoelens, gedachten en situaties. Elke loopbaanbegeleiding is dus ACT-proof, hoewel we zeker ook andere vormen van coaching integreren (waaronder systemische en oplossingsgerichte coachingsmethodieken). We zetten flexibel in op wat werkt voor jou.

  • Kompas is er voor iedereen: wij coachen dagelijks mensen in allerlei sectoren/beroepen, met uiteenlopende opleidingsniveaus en leeftijden. Dus zowel twintigers als zestigers, CEO's, arbeiders, zelfstandigen, mensen die na een (lange) ziekteperiode terug aan het werk willen, mensen die zichzelf beter willen leren kennen via een loopbaankompas en mensen met complexe vragen. Je bent dus welkom met letterlijk ál je loopbaanvragen!

  • Samenwerken werkt! Kompas heeft excellente samenwerkingsverbanden uitgebouwd die onze expertise continu verrijken. Denk aan de KULeuven, UZ Leuven, IDEWE, de VDAB, Odisee en uiteraard Emino, de organisatie waarvan Kompas sinds begin 2018 deel uitmaakt. Als deel van emino hebben we sinds 2017 een enorme expertise in het begeleiden van mensen met bv ADHD, ASS, psychische kwetsbaarheid, chronische pijn, kanker (en andere zogenaamde arbeidsbeperkingen)

  • Bij Kompas zien we werk als een onderdeel van het leven, en kijken we dus naar het grotere geheel. De interactie tussen werk en privé leven is vaak een belangrijk deel van loopbaanbegeleiding. We bekijken indien nodig samen hoe je werk en leven optimaal op elkaar kan afstemmen.

WAAR STAAT KOMPAS VOOR?

Meer weten over ons aanbod?
bottom of page