top of page
Eindeloopbaanbegeleiding

Ben je 50+ en vraag je je wel eens af of je je werk kan volhouden tot aan je pensioen? Merk je regelmatig dat je werk je veel energie kost?  

Eindeloopbaanbegeleiding bestaat uit individuele sessies waarbij je onder deskundige begeleiding een frisse kijk krijgt op:

  1. Jouw loopbaan tot nu toe
    Wat waren energiegevers en energievreters voor jou in je job(s)? Wat vond je belangrijk in je job(s) tot nu toe en wat vind je momenteel belangrijk?

  2. Wat er nodig is om je job energiek te blijven doen
    Wat kan je veranderen aan je huidige job om met hernieuwde energie aan het werk te blijven tot het einde van je loopbaan? Mocht je overwegen om van werk te veranderen, dan wordt deze optie ook samen met jou onderzocht.

 

Tijdens de coaching blijft de verantwoordelijkheid bij jou. De coach fungeert als spiegel om het zoekproces te begeleiden. Via oefeningen, opdrachten en gesprekken krijgen we zicht op jou als persoon. We exploreren de mogelijkheden van de arbeidsmarkt. We onderzoeken hoe jij vanuit je persoonlijkheid, je waarden en zingeving kan inspelen op de verwachtingen van jouw omgeving en de maatschappij.  Samen met de coach maak je een synthese en bepaal je acties om je inzichten te vertalen naar je leven en werk. De coach ondersteunt je via kritische reflectie en moedigt je aan.

Wat kost het?

Vanaf 1/1/2020 veranderen de voorwaarden om loopbaancheques te kunnen bestellen.

Wie recht heeft op loopbaancheques, kan in totaal 7u loopbaanbegeleiding krijgen voor 90 euro (nieuw tarief vanaf 1 januari 2024). De eerste loopbaancheque kost 45 euro (voor 4u), de tweede kost eveneens 45 euro (voor 3u). 

Ben je aan het werk en voldoe je aan de voorwaarden, dan kan je loopbaancheques van VDAB gebruiken. Je kan vooraf vrijblijvend telefonisch kennismaken met de loopbaancoach. Hiervoor  neem je best telefonisch contact op met Kompas op het nummer 0473 326852. 

Voldoe je niet aan de voorwaarden om loopbaancheques te bestellen, dan betaal je 75 euro (incl. 21% BTW) per uur. Met factuur is de prijs 140,25 euro (exclusief 21% BTW).  
KMO of vrij beroep en gevestigd in het Vlaams gewest? Dan kan je voor deze begeleiding 30% steun krijgen via de KMO-portefeuille!

Waar gaat de eindeloopbaanbegeleiding door?

In de nieuwe lokalen van Kompas, Willemsstraat 7 in 3000 Leuven (gelijkvloers), vlakbij het station. Ook online begeleiding is mogelijk, net als wandelcoaching. Laat ons weten wat jij verkiest!

Meer info? Contact? 

via info@loopbaankompas.be, 0473/326852 of rechtstreeks bij Michèle Staelens, Yves Lauwaert of Hadewijch Heyvaert

bottom of page