top of page
Bedrijven & werkgevers
 
Van burn-out preventie tot jobcrafting
  • Hoe werknemers stimuleren om met goesting te komen werken?
  • Wil je werknemers de kans bieden om in huis loopbaanbegeleiding te krijgen?
  • Hebben sommige medewerkers een individueel coachingstraject nodig?

Kompas biedt trajecten op maat van bedrijven. Vraag een offerte.

Personal coach voor werknemers

Werknemers die afstevenen op een burn-out worden door onze personal coaches begeleid om een burn-out te voorkomen. Voor werknemers die al uitgevallen zijn omwille van een burn-out kunnen we een burn-out zorgprogramma uitwerken waarbij we de werknemers gedurende het hele herstelproces begeleiden, wat dan resulteert in een voor alle partijen zinvolle re-integratie. In dit zorgprogramma werken we vooral met ACT (Acceptance & Commitment Therapie).

Personal coaches kunnen tevens ingeschakeld worden indien mensen behoefte hebben aan het aanpakken van hun interne loopbaan. Dit kan ter plekke in het bedrijf of bij Kompas.

Personal coach voor leidinggevenden

Wil je zelf je werknemers ondersteunen in hun zoektocht naar de juiste plek binnen het bedrijf? Wil je werknemers met een al of niet beginnende burn-out op een goede manier begeleiden? Dan kunnen onze personal coaches jou begeleiden bij het uittekenen van een traject voor jouw organisatie.

Lezingen en workshops voor leidinggevenden en preventie-adviseurs

Voor leidinggevenden organiseren we lezingen over burn-outpreventie en re-integratie. Ook thema's als interne loopbaan en jobcrafting komen bij ons aan bod.

Lezingen en workshops voor werknemers

Wij organiseren lezingen over burn-outpreventie en re-integratie, over omgaan met stress en verandering op het werk, evenwicht werk-privé, effectief en respectvol communiceren. 

Werknemers kunnen bij ons ook een reeks groepssessies ACT (Acceptance & Commitment Therapie) volgen en zo leren stilstaan, bewust worden en keuzes maken in hun loopbaan. Er worden ACT-reeksen overdag georganiseerd - specifiek gericht op mensen met burn-out - en ACT-reeksen 's avonds die openstaan voor alle werkenden.

bottom of page