top of page

GETUIGENISSEN

Stefan Paredis volgde loopbaanbegeleiding na een burn-out

"Na 5 jaar in een veeleisende maar interessante job als gedetacheerde, liep ik eind 2019 onverwacht tegen een burn-out aan. Ik kwam vrij snel tot het besluit dat ik beter een punt zette achter mijn toenmalige job. Ik kon gemakkelijk terugvallen op mijn oude job, maar toch schudde deze gebeurtenis me door elkaar. Het voelde aan als een persoonlijke mislukking die allerhande ongemakkelijke vragen opriep. Wat zoek ik eigenlijk in een job? Wat heb ik te bieden aan een werkgever? Kan ik gelijkaardige onaangename ervaringen in de toekomst vermijden?

Op aanraden van mijn vrouw volgde ik een traject loopbaanbegeleiding. Doorheen de oefeningen en de gesprekken met Hadewijch kreeg ik een beter zicht op wie ik ben, wat ik kan en wat ik (niet) wil. Bovendien kreeg ik nuttige feedback op mijn sollicitatiebrieven en C.V. 

Waar ik vroeger het gevoel had dat een carrière iets is dat je overkomt, sta ik nu bewuster en meer zelfzeker tegenover werk en solliciteren. Ik ben (nog) niet van job veranderd, maar ik kies nu doordacht waarvoor en hoe ik solliciteer. Ook in mijn huidige job functioneer ik met meer zelfvertrouwen.

Neem jij je loopbaan in handen?
bottom of page