top of page
hadewijch_2023.jpg

Hadewijch begeleidt al jarenlang zowel lang- als kortgeschoolden uit diverse sectoren. Zij heeft tijdens haar loopbaan van ruim 20 jaar in de social profit expertise opgebouwd over onder meer psychische kwetsbaarheid, re-integratie na burn-out, hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en werken na kanker (als Rentree-coach). Verder begeleidt ze regelmatig mensen met een generalistische loopbaan en geeft ze daarover de workshop Hoe word je alles?. Haar aanpak is talent- en waardengedreven: waar haal jij energie uit, en wat is voor jou echt van tel in je leven en loopbaan? 

Hadewijch is loopbaancoach bij Kompas sinds 2014 en is sinds eind 2017 ook actief als jobcoach bij emino (begeleiding van werknemers met een arbeidsbeperking en/of problemen op de werkvloer). Regelmatige contacten met werkgevers/leidinggevenden maken hier deel van uit. 

Hadewijch is filosofe (KULeuven, 1993) en volgde bijkomende opleidingen Individuele begeleiding (Kern, 2001-2003), Counseling in existentieel welzijn (KULeuven, 2010-2011) en diverse coachingopleidingen (zowel oplossingsgericht als systemisch).
In 2018 volgde ze de basisopleiding voor professionals in Acceptance and Commitment Therapy (ACT), gevolgd door een ACT-verdiepingsopleiding in 2021 en door een vierjarig postgraduaat in de Contextuele gedragstherapie (2021-2025, Allegre/Vives). Hadewijch gaf jarenlang ACT-trainingen bij Kompas: de ACT-avondreeks voor werknemers en zelfstandigen, de ACT-ochtendreeks voor wie terug aan het werk wil na ziekte en de introductieworkshop Kennismaken met ACT.  Daarnaast werkte ze ook mee aan het ESF-project ACTief aan het werk. 

Hadewijch heeft naast haar job bij Kompas/emino een therapiepraktijk in Kessel-Lo als zelfstandige in bijberoep. 

Meer info op LinkedIn

Lees hier welke lessen Hadewijch leerde tijdens haar loopbaan!

bottom of page