Hadewijch begeleidt al jarenlang zowel lang- als kortgeschoolden uit diverse sectoren. Zij heeft tijdens haar loopbaan van 20 jaar in de social profit expertise opgebouwd over onder meer psychische kwetsbaarheid, re-integratie na burn-out, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. Verder begeleidt ze regelmatig mensen met een generalistische loopbaan en geeft ze daarover ook de workshop Hoe word je alles?. Haar aanpak is sterk talent- en waardengedreven: waar haal jij energie uit, en wat is voor jou echt van tel in je leven en loopbaan? 

Hadewijch is loopbaancoach bij Kompas in Leuven sinds 2014 en is sinds eind 2017 ook actief als jobcoach bij emino (begeleiding van werkzoekenden met een arbeidsbeperking).

Hadewijch is filosofe (KULeuven, 1993) en volgde bijkomend de opleidingen Individuele begeleiding (Kern, 2001-2003) en Counseling in existentieel welzijn (KULeuven, 2010-2011).  Begin 2018 voltooide ze de opleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT - Seetrue Maastricht) en ze geeft nu ACT-training voor werknemers. Daarnaast werkt ze ook mee aan het ESF-project ACTief aan het werk. 

 

Meer info op LinkedIn

© 2020 by emino

  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon