top of page
Nieuw: gratis kennismaken met ACT
(Acceptance & Commitment Therapy)
Middagwebinar

Misschien heb je al eens gehoord van ACT, Acceptance & Commitment Therapy? Dit is een gedragsmatige aanpak die bij Kompas al jarenlang wordt gebruikt om mensen weer aan het werk te helpen na een burn-out. Maar we zetten ACT ook in om burn-out te voorkomen! Bij werknemers met bepaalde vragen of klachten blijkt de ACT-aanpak immers goed te werken, bijvoorbeeld:

  • Ik weet wat ik wil op werkvlak, maar ik kom er niet toe.

  • Ik kan mijn werk ’s avonds niet loslaten, ik blijf erover piekeren.

  • Bij een conflict met een collega reageer ik gevoelig.

  • Ik leg de lat hoog, en dit bezorgt me veel stress.

  • Ik wil meer uit mezelf en mijn loopbaan halen, maar heb geen idee hoe.

  • Ik ben angstig als ik een presentatie moet geven en slaap dan nachtenlang slecht.

  • Mijn werk put mij uit, ik vind er hoe langer hoe minder plezier in.
     

Onze ACT-reeksen voor werknemers en zelfstandigen en voor mensen die weer aan de slag gaan na ziekte worden al jaren sterk gewaardeerd, omdat ze helpen om belangrijke maar lastige stappen te zetten in je loopbaan (naast terugkeren naar het werk na ziekte kan dat bijvoorbeeld ook zijn: jobcraften in je huidige job, een moeilijk gesprek aangaan bij een conflict met een collega of leidinggevende, ander werk zoeken of een eigen zaak starten).

Twijfel je of ACT iets voor jou is? Dan is deze ACT-introsessie, gegeven door Kompas-coach en ACT-trainer Hadewijch Heyvaert, het moment om dat te ervaren. Tijdens dit webinar krijg je een introductie tot deze boeiende en praktische visie. Er komen enkele ACT-oefeningen aan bod waar je direct iets aan hebt. Het wordt dus geen reclame-halfuurtje, al kan je natuurlijk wel vragen stellen als je interesse hebt om deel te nemen aan de ACT-ochtendreeks re-integratie na ziekte, die half oktober start.

Wie aanwezig is bij het webinar, krijgt de informatie nadien toegestuurd. Het webinar wordt niet opgenomen en je hoeft niet in beeld te komen als je dat niet wenst. 

Ben je na deze workshop geprikkeld om meer te weten te komen over ACT en verder te oefenen? Wil je graag weten hoe je ACT in je eigen leven kan toepassen? Neem dan contact op voor individuele loopbaanbegeleiding of schrijf je in voor een langere ACT-reeks. 

Wat kost het?

Deelname aan de workshop is gratis. Inschrijven kan via de inschrijvingsknop. Je krijgt vooraf een uitnodiging voor het webinar, dat zal doorgaan via Teams. 

 Agenda

Middagwebinar
ACT-intro

 

woensdag 21 september 2022
12:00-12:45u
gratis

bottom of page