top of page
Nieuw: gratis kennismaken met ACT
(Acceptance & Commitment Therapy)
Middagwebinar

Misschien heb je al eens gehoord van ACT, Acceptance & Commitment Therapy? Deze gedragsmatige aanpak gaat over anders leren omgaan met zaken waar je geen controle over hebt, bijvoorbeeld onrust over een reorganisatie op het werk, piekeren over al dan niet op zoek gaan naar een andere job,... 

 

De Kompas-coaches gebruiken deze methode al vele jaren met succes. Bij heel wat cliënten zorgde ACT voor een positieve impact op hun leven.  

Benieuwd naar wat ACT is en welk verschil het voor jou kan maken? Kom het te weten tijdens dit gratis webinar. Kompas-coach en ACT-trainer Hadewijch Heyvaert neemt je in drie kwartier mee doorheen ACT. Inclusief enkele oefeningen waar je direct iets aan hebt.

Wie aanwezig is bij het webinar, krijgt de informatie nadien toegestuurd. Het webinar wordt niet opgenomen en je hoeft niet in beeld te komen als je dat niet wenst. 

Wil je na deze korte introductie graag weten hoe je ACT in je eigen job/loopbaan kan toepassen? Neem dan contact op voor individuele loopbaanbegeleiding

Wat kost het?

Deelname aan de workshop is gratis. Inschrijven kan via de inschrijvingsknop. Je krijgt vooraf een uitnodiging voor het webinar, dat zal doorgaan via Teams. 

 Agenda

Middagwebinar
ACT-intro

21 maart 2024
12u-12u45

bottom of page