Nieuw: gratis kennismaken met ACT
(Acceptance & Commitment Therapy)
Middagwebinar

Misschien heb je al eens gehoord van ACT, oftewel Acceptance & Commitment Therapy? Dit is een gedragsmatige aanpak die bij Kompas al jarenlang wordt gebruikt om mensen weer aan het werk te helpen na een burn-out. Maar we zetten ACT ook in om burn-out te voorkomen! Bij werknemers met bepaalde vragen of klachten blijkt de ACT-aanpak immers goed te werken, bijvoorbeeld:

  • Ik kan mijn werk ’s avonds niet loslaten, ik blijf erover piekeren.

  • Bij een conflict met een collega reageer ik heel gevoelig.

  • Ik leg de lat hoog, en dit bezorgt me veel stress.

  • Ik wil meer uit mezelf en mijn loopbaan halen, maar heb geen idee hoe.

  • Ik ben angstig als ik een presentatie moet geven en slaap dan nachtenlang slecht.

  • Mijn werk put mij uit, ik vind er hoe langer hoe minder plezier in.

 

Onze ACT-reeksen voor werknemers en zelfstandigen en voor mensen met burn-out worden al jaren sterk gewaardeerd, omdat ze helpen om belangrijke maar lastige stappen te zetten in je loopbaan (bijvoorbeeld terugkeren naar het werk na ziekte, jobcraften in je huidige job, ander werk zoeken of een eigen zaak starten).

Zodra het live weer kan, plannen we deze reeksen terug in. In tussentijd geeft Kompas-coach en ACT-trainer Hadewijch Heyvaert een ACT-boostsessie, waarin we ACT toepassen op omgaan met lastige situaties zoals corona.

Tijdens dit webinar krijg je een introductie tot deze boeiende en praktische visie. Er komen een drietal ACT-oefeningen aan bod waar je direct iets aan hebt. Het wordt dus geen reclame-halfuurtje, wel een praktische korte workshop die zowel boeiend kan zijn voor wie wil nagaan of ACT iets voor hem/haar is, als voor wie ACT al kent maar de toepassing ervan wil opfrissen of enkele nieuwe oefeningen wil leren kennen.

Wie aanwezig is bij het webinar, krijgt de informatie nadien toegestuurd. Het webinar wordt niet opgenomen. 

Ben je na deze workshop geprikkeld om meer te weten te komen over ACT en verder te oefenen? Wil je graag weten hoe je ACT in je eigen leven kan toepassen? Neem dan contact op voor individuele loopbaanbegeleiding (of zodra het weer kan voor een langere ACT-reeks). 

Wat kost het?

Deelname aan de workshop is gratis. Inschrijven kan via info@loopbaankompas.be of via de inschrijvingsknop. Na je inschrijving ontvang je een uitnodiging voor het webinar, dat zal doorgaan via Teams. 

 Agenda

Middagwebinar
ACT-intro

 

donderdag 25 maart 2021
12:00-12:45u
gratis

Dit webinar is VOLZET.
Het wordt opnieuw georganiseerd najaar 2021. Interesse?
Mail je gegevens door naar info@loopbaankompas.be, dan word je op de hoogte gehouden!

© 2020 by emino

  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon