Praktische informatie

Hoe een afspraak boeken? (online, via mail of telefonisch)


Je kan online een afspraak maken bij Kompas: via de boeking knop rechts op deze pagina kom je terecht in een app waarin je de beschikbare uren kan checken. 

Bel of mail je liever? 0479 900 950 of info@loopbaankompas.be

Afspraken gaan door in de Willemsstraat 7 in 3000 Leuven. Loopbaanbegeleiding is ook mogelijk via Skype! In de online boeking app kan je bij de opmerkingen vermelden dat je een gesprek wil via Skype. Ben je al in loopbaanbegeleiding? Contacteer dan rechtstreeks je loopbaancoach. 

Liever eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor je beslist? Je kan telefonisch kennismaken met de loopbaancoach van jouw keuze. Neem hiervoor contact op met Kompas op het nummer 0496/253274, of vermeld in de online boeking app bij de opmerkingen dat je een gratis kennismakingsgesprek van een half uurtje wil inboeken

 

Hoe een loopbaancheque bestellen?

 

Op de VDAB-site vind je alle informatie over hoe je een loopbaancheque kan bestellen en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Je bestelt de eerste loopbaancheque best tijdig, zodat hij uiterlijk tegen het tweede loopbaangesprek beschikbaar is. Pas na afloop van vier loopbaangesprekken, beslis je of je de tweede loopbaancheque ook bestelt. Contacteer ons gerust als je vragen hebt over het bestellen van de eerste loopbaancheque!
Voldoe je niet aan de voorwaarden om loopbaancheques te bestellen en wil je toch begeleiding door één van onze coaches, dan betaal je per coachingsgesprek 50 euro (exclusief 21% BTW).

WAAR STAAT KOMPAS VOOR?

Meer weten over ons aanbod?

© 2020 by emino

  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon