Praktische informatie

Hoe een afspraak boeken? (online, via mail of telefonisch)


Je kan online een afspraak maken bij Kompas: via de boeking knop rechts op deze pagina kom je terecht in een app waarin je de beschikbare uren kan checken. 

Bel of mail je liever? 0473 32 68 52 of info@loopbaankompas.be

Coaching kan op volgende manieren (allemaal volledig coronaproof uiteraard)

  • in ons kantoor vlakbij het station van Leuven (Willemsstraat 7) 

  • al wandelend in Leuven (onderling af te spreken waar)

  • online via Teams of Skype (ideaal voor buiten Leuven woont of verplaatsingstijd wil besparen)
     

In de online boeking app kan je bij de opmerkingen vermelden dat je een online gesprek of dat je kiest voor wandelcoaching. Ben je al in loopbaanbegeleiding? Contacteer dan rechtstreeks je loopbaancoach. 

Liever eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor je beslist? Je kan telefonisch kennismaken met de loopbaancoach van jouw keuze. Neem hiervoor contact op met Kompas op het nummer 0473 32 68 52, of vermeld in de online boeking app bij de opmerkingen dat je een gratis kennismakingsgesprek van een half uurtje wil inboeken

Hoe een loopbaancheque bestellen?

Op de VDAB-site vind je alle informatie over hoe je een loopbaancheque kan bestellen en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Je bestelt de eerste loopbaancheque best tijdig, zodat hij uiterlijk tegen het tweede loopbaangesprek beschikbaar is. Pas na afloop van vier loopbaangesprekken, beslis je of je de tweede loopbaancheque ook bestelt. Contacteer ons gerust als je vragen hebt over het bestellen van de eerste loopbaancheque!
Voldoe je niet aan de voorwaarden om loopbaancheques te bestellen en wil je toch begeleiding door één van onze coaches, dan betaal je per coachingsgesprek 60,50 euro (inclusief 21% BTW).

WAAR STAAT KOMPAS VOOR?

Meer weten over ons aanbod?