top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHadewijch Heyvaert

Heeft corona jou al iets goeds gebracht?

De kansen zien in een crisis… Of het nu klopt of niet dat elke crisis kansen in zich draagt, het voelt soms geforceerd aan om er zo naar te kijken. En vaak duurt het ook een tijdje eer je de kansen kan zien of kan grijpen. In het begin is het alle hens aan dek om gewoon het hoofd boven water te houden, en je aan te passen aan de nieuwe omstandigheden.


Als we naar Kompas zelf kijken, was het de eerste periode vooral aanpassen aan de switch naar online loopbaancoaching. Daarna aangevuld met wandelcoaching. Er kwam een nieuwe collega ons team vervoegen, met ook weer alle kansen om van elkaar te leren.

Eigenlijk verliep alles vrij vlot, maar eerlijk is eerlijk: sommige stappen waren lastig en schoven we voor ons uit. De stap om webinars te gaan geven was bijvoorbeeld groot. We hielden nog een tijdje vast aan de vertrouwde ‘live’ vorm van onze workshops (die dus jammer genoeg niet konden doorgaan).


Tot een emino-collega ons een duwtje in de rug gaf - en wat technische ondersteuning! Ineens stond het eerste gratis ACT-webinar op het programma. Werd het goed onthaald? Zeker en vast! Waren we zelf tevreden? Ook! Was het perfect? Dat niet. Zoals dat gaat met alle nieuwe dingen, is vooral het doen leerrijk.


En nu staat dus het tweede gratis webinar gepland! Deze keer een kennismaking met Kompas, voor iedereen die wil weten wie we zijn, wat we allemaal doen en hoe we werken. Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan hier in.


Nu is het aan jou!

  • Wat is de grootste kans die je kreeg tijdens corona?

  • Heb jij kansen gegrepen, of ook zelf kansen gecreëerd?

  • Wie helpt jou om kansen te grijpen of te creëren?

  • Wat zie jij als het grootste nadeel van het voorbije jaar? Op werkvlak? Privé?40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page