Begeleiding bij de start van je loopbaan

Twenty-something en twijfels over je job?!

Herken je dit? Je begint na je studies vol enthousiasme aan je loopbaan. Maar al tijdens je eerste job kom je heel wat twijfels tegen: heb ik wel de juiste richting gekozen, zou ik niet beter nog iets anders gaan studeren, begin ik best direct terug te solliciteren of wacht ik nog wat af? Wacht alleszins geen jaren af, onderneem op tijd actie om die burn-out te voorkomen die veel jonge werknemers treft.

Kompas zet hier extra op in met loopbaanbegeleiding door een jonge loopbaancoach: Ellen Caers zal zich toespitsen op Generatie Z, de generatie die nu haar weg zoekt op de arbeidsmarkt. Dat ze zelf tot deze generatie behoort, is daarbij natuurlijk een enorm pluspunt. 

Wat kost het?

Ben je één jaar aan het werk en voldoe je aan de andere voorwaarden, dan kan je loopbaancheques van VDAB gebruiken. Je kan vooraf vrijblijvend telefonisch kennismaken met de loopbaancoach. Hiervoor  neem je best telefonisch contact op met Kompas op het nummer 0479 900 950. 
Door omstandigheden kan je ons op dit moment niet terugvinden op de site van de VDAB bij erkende loopbaancentra. We proberen dit zo snel mogelijk recht te zetten. Intussen kan je uiteraard wel een afspraak boeken bij Kompas! 

Voldoe je niet aan de voorwaarden om loopbaancheques te bestellen, dan betaal je 60,50 euro (incl. 21% BTW) per uur.

Waar gaat de eindeloopbaanbegeleiding door?

In de nieuwe lokalen van Kompas, Willemsstraat 7 in 3000 Leuven (gelijkvloers), vlakbij het station.

Meer info? Contact? 

via info@loopbaankompas.be of rechtstreeks bij Ellen Caers

© 2019 by emino

  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon