top of page
Twenty-something met loopbaantwijfels?
Workshop

Veel jonge werknemers beginnen na hun studies vol enthousiasme aan hun loopbaan. Maar al tijdens hun eerste job beginnen sommigen erg te twijfelen: heb ik wel de juiste richting gekozen, zou ik niet beter nog iets anders gaan studeren, begin ik best direct terug te solliciteren of wacht ik nog wat af?

Herken je dit? Dan is deze avondworkshop iets voor jou! We focussen op de nieuwste generatie die de eerste stappen op de arbeidersmarkt zet. Daarnaast willen we ruimte bieden om even stil te staan bij het keuzeproces en de kans geven om ervaringen uit te wisselen. Aan de hand van enkele oefeningen geven we een eerste aanzet in dat keuzeproces.

 

Ellen Caers begeleidt deze workshop, samen met Michèle Staelens. Ellen is onze jongste loopbaancoach en heeft intussen al heel wat ervaring in het begeleiden van twintigers met loopbaanvragen. Michèle heeft bijna twintig jaar ervaring met loopbaanbegeleiding en begeleidt mensen vanaf de start tot het einde van hun loopbaan. 

 

Heb je nood aan individuele ondersteuning? Wij raden aan geen jaren af te wachten, maar op tijd actie te ondernemen om die burn-out te voorkomen die veel jonge werknemers treft. Helaas wijzigt de Vlaamse Overheid de voorwaarden voor loopbaancheques vanaf 1/1/2020 en hebben werknemers en zelfstandigen vanaf dan pas na zeven jaar werken recht op loopbaancheques. Je kan als jonge werknemer met minder dan zeven jaar werkervaring wel bij Kompas terecht zonder loopbaancheques. Je betaalt dan 60,50 euro (incl. 21% BTW) per uur.Contacteer één van de Kompas-loopbaancoaches.

 
Wat kost het?

Deelname aan de workshop kost 40 euro (incl. BTW). Inschrijven kan via info@loopbaankompas.be of via de inschrijvingsknop.

Waar en wanneer gaat de avondworkshop door?

In de nieuwe lokalen van Kompas, Willemsstraat 7 in 3000 Leuven, vlakbij het station.

Wanneer de coronamaatregelen een live bijeenkomst onmogelijk maken, gaat de workshop online door.

Data vind je in de agenda rechtsboven op deze pagina.

De workshop gaat door met minimum 6 en maximum 10 deelnemers. 

 Agenda

Workshop
Twenty-something met loopbaantwijfels?

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief als je graag op de hoogte blijft van nieuwe data!

Bij interesse mag je ons ook mailen op info@loopbaankompas.be.

bottom of page