top of page
Hoe omgaan met het Imposter Syndrome?
Avondworkshop

Voel je je wel eens onzeker in je job, terwijl je eigenlijk weet dat je over de juiste competenties beschikt? Heb je vaak een gevoel van niet goed genoeg te zijn op de werkvloer? Heb je (onterecht) schrik om door de mand te vallen ten opzichte van je collega’s of leidinggevende?

 

Als je je hierin herkent, heb je misschien wel last van het Imposter Syndrome oftewel het bedriegerscomplex. Weet dat je hierin niet alleen bent! 75% van de bevolking geeft aan in meer of mindere mate hier last van te hebben. Vaak zijn dit perfectionisten die de lat heel hoog leggen voor zichzelf en waardoor een burn-out om de hoek kan loeren, oftewel zijn het mensen die de lat net zeer laag leggen op werkvlak en uit angst nieuwe uitdagingen vermijden.

 

Wat is het bedriegerscomplex? Hoe herken je dit bij jezelf? En hoe kan je hier op een gezonde manier mee omgaan? Dit zijn thema’s die wij bespreken in deze workshop. Het doel is dat op het einde van de avond de deelnemers nieuwe inzichten over zichzelf hebben verworven en handvaten hebben gekregen om hun loopbaan opnieuw zelf in te richten.
 

Aurélie Smets begeleidt deze avond. Zij is ervaringsdeskundige en heeft jarenlange ervaring als jobcoach. 

Heb je nood aan individuele ondersteuning? Dan kan je bij Kompas terecht voor loopbaanbegeleiding met of zonder loopbaancheques. Contacteer één van de Kompas-loopbaancoaches.

Wat kost het?

Deelname aan de workshop kost 40 euro (incl. BTW). Inschrijven kan via info@loopbaankompas.be of via de inschrijvingsknop.

Waar en wanneer gaat de avondworkshop door?

In de nieuwe lokalen van Kompas, Willemsstraat 7 in 3000 Leuven, vlakbij het station.

Wanneer de coronamaatregelen een live bijeenkomst onmogelijk maken, gaat de workshop online door.

Data vind je in de agenda rechtsboven op deze pagina.

De avond gaat door met minimum 6 en maximum 10 deelnemers. 

 Agenda

Avondworkshop
Hoe omgaan met het Imposter Syndrome?

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief als je graag op de hoogte blijft van nieuwe data!

Bij interesse mag je ons ook mailen op info@loopbaankompas.be.

bottom of page