IMG-20210104-WA0000 (002).jpg

Yves kan zich als loopbaancoach beroepen op 30 jaar ervaring in diverse functies zowel in de profit als in de non-profit sector. Als leidinggevende in verschillende organisaties stuurde hij mensen en teams aan. Daar ontdekte hij dat daar zijn meerwaarde en interesses liggen.

Sindsdien volgde hij een hele rits opleidingen in professional coachen, systemisch coachen en loopbaancoaching, een leertraject dat nooit ophoudt.

Wat Yves boeit in werken met mensen is ze terug in hun kracht zetten, een veranderingsproces op gang brengen, in verbinding met zichzelf brengen. Binnen loopbaancoaching betekent dit terug een evenwicht vinden in je loopbaan versus je privéleven en vooral streven naar loopbaangeluk.

Verbinding en verbindende communicatie, authenticiteit, vertrouwen, openheid, autonomie, spontaniteit en humor zijn hierbij zijn leidraad.

Met voorbereidende oefeningen zoomen we in op jouw levens- en loopbaanpad. Met de verworven inzichten word je opnieuw de regisseur van je eigen loopbaan, neem je beslissingen en zet je volgende stappen.

Meer info op LinkedIn